Skip to main content

Deltaconcerten 2024 worden mede mogelijk gemaakt door Garvin van Bylandt Stichting, dr. Hendrik Muller’s Vaderlands Fonds, Stichting Elshout en Stichting Leye Fonds.

De eerste twee edities van de Deltaconcerten werden mede mogelijk gemaakt door:

Word sponsor van de Deltaconcerten

Bent u ook zo enthousiast over onze Deltaconcerten? Met uw steun kunnen wij deze klassieke concerten blijven organiseren op adembenemende plekken in de natuur. Het gebied dat zich uitstrekt van Slot Loevestein tot het Haringvliet heeft zo veel te bieden, wij zijn hier nog lang niet op uitgekeken. De Deltaconcerten leggen de verbinding tussen natuur, cultuur en klassieke muziek. Om van de Deltaconcerten een nieuwe traditie te maken, zoeken we bedrijven die zich voor langere tijd aan ons willen verbinden. Helpt u mee?

Wanneer u als bedrijf voor een periode van minimaal drie jaar €2000 per jaar bijdraagt, dan ontvangt u van ons:

  • Drie vrijkaarten per Deltaconcert;
  • Vermelding bedrijfsnaam in ons programmaboekje en op de website (indien gewenst).

Het is ook mogelijk om bij te dragen aan een specifiek concert uit de Deltaconcerten reeks of om een bepaald seizoen te steunen. Over de mogelijkheden gaan we graag met u in gesprek.

Wij vragen bedrijven die gevestigd zijn in Delta om ons te steunen in de praktische, maar juist ook in de cruciale componenten die onmisbaar zijn voor onze unieke producties. Denk hierbij aan de kosten voor het programmeren van vooraanstaande musici, het huren van een tribune en de technische begeleiding gedurende de concerten. Als bedrijf bepaalt u zelf welk onderdeel u steunt. Hiervoor vragen wij een bijdrage vanaf €2000. Houd er rekening mee dat de bedragen exclusief BTW zijn. Uw gift is daarentegen wel aftrekbaar.

Belastingvoordeel!
Deltaconcerten is een culturele ANBI. Dit betekent dat bedrijven 150% van een donatie (tot maximaal €2500 boven op de donatie) mogen aftrekken voor de vennootschapsbelasting. Zie voor meer informatie
belastingdienst.nl. Voor meer informatie en vragen kunt u contact opnemen met Arjan van Zee via info@deltaconcerten.nl