Skip to main content

Veel gestelde vragen

Wat kan ik verwachten?

De Stichting Deltaconcerten heeft de ambitie een nieuwe traditie te ontwikkelen van jaarlijks terugkerende buitenconcerten door professionele musici en ensembles. Door middel van cross-overs en de verbinding met provinciale en regionale (jonge) professionals en talentvolle amateurs en muziekgezelschappen uit de regio zijn de Deltaconcerten aantrekkelijk voor een breed regionaal en landelijk publiek. Er zijn speciale concerten voor kinderen.

Kunnen de Deltaconcerten ook op mijn locatie plaatsvinden?

Is de locatie gelegen in de Hollandse Delta? Leuk dat je interesse hebt om de Deltaconcerten bij jou te organiseren. Wij horen graag van je via info@deltaconcerten.nl.

Wanneer kan ik tickets bestellen?

Eind maart 2024 kun je tickets bestellen. Via onze social media kanalen houden wij je graag op de hoogte.

Zijn de Deltaconcerten buiten?

Al onze Deltaconcerten zijn buitenconcerten. Per locatie denken wij na over een slecht weer scenario. Meer informatie hierover kun je lezen bij het desbetreffende concert.

Hoe kom ik er?

Informatie over de bereikbaarheid lees je bij meer info in de concertagenda. Of op de website van de desbetreffende locatie.

Zijn de Deltaconcerten rolstoeltoegankelijk?

Neem contact op via info@deltaconcerten.nl dan kunnen wij je zo goed mogelijk informeren over de rolstoeltoegankelijkheid van het desbetreffende concert.