Skip to main content

Deze zomer vindt de tweede editie plaats van onze Deltaconcerten. Op unieke locaties worden er in het decor van de delta, natuur en klassieke muziek samengebracht. Er is ruimte voor musici met nationale bekendheid, maar ook voor aanstormend talent uit de regio. Het beloven weer prachtige concerten te worden, met dit jaar een uitbreiding in de programmering. Wij blikken alvast vooruit op deze editie.

Op vrijdag 23 juni is de Biesbosch het decor voor een van onze Deltaconcerten. Op het moment van schrijven zijn de tickets hiervoor al volledig uitverkocht. Wereldberoemde harpiste Lavinia Meijer zal deze (zomerse)avond een concert geven op het terras bij het Biesbosch Museumeiland. 

Tickets zijn nog wel beschikbaar voor onze nieuwe locatie dit jaar: Slot Loevestein. Op vrijdag 14 juli spelen de vijf rietblazers van Calefax op deze adembenemende plek gedurende zonsondergang. Een unieke beleving die u niet wilt missen!

Wij sluiten de tweede editie af op een plek die een ieder bekend is: Unesco Werelderfgoed Kinderdijk. Op zaterdag 2 september, tijdens een nazomeravond, geniet een ieder in de ambiance van de verlichte molens van de muzikale kunsten van Pynarello. Tickets zijn voor deze avond nog beschikbaar.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom de verschillende concerten? Houd dan onze sociale media kanalen in de gaten (Twitter, LinkedIn, Facebook en Instagram).