Skip to main content

Eric Vloeimans & Mark Tuinstra - Kinderdijk

28 juni

Meestertrompettist Eric Vloeimans zoekt graag bijzondere muzikale collegae op. Voor zijn concert op Kinderdijk nodigt hij gitarist Mark Tuinstra uit een gaan ze samen op een muzikale reis. Op Werelderfgoed Kinderdijk geniet je van hun samenspel met op de achtergrond de molens en het geluid van vogels, water en wind.

Eric Vloeimans is een Nederlandse trompettist en componist en een graag geziene gast op internationale podia en festivals. Hij staat bekend om zijn veelzijdige muzikaliteit en unieke stijl, die elementen van jazz, klassieke muziek en wereldmuziek combineert. Eric heeft zowel nationaal als internationaal succes behaald en wordt beschouwd als een van de meest prominente Nederlandse jazzmuzikanten. Mark staat bekend om zijn veelzijdigheid en vaardigheid op de gitaar, waarbij hij verschillende muziekstijlen beheerst, waaronder jazz, pop en fusion. Van vrije improvisatie tot Afrikaanse en Indiase muziek. Samen toveren Eric en Mark klanken die genre-overtijgend zijn.

In onderstaand filmpje speelt Eric Vloeimans samen met Holland Baroque.

Maak jouw avond uit compleet met een rondvaart
Maak jouw avond compleet en vaar met de Jantina vanaf het bezoekerscentrum naar de concertlocatie.

Prijzen
€ 30 – Concert | 20.15 uur
€ 42 – Boottocht & concert | 19.00 uur

t/m 18 jaar & CJP
€ 20 – Concert | t/m 18 jaar & CJP | 20.15 uur
€ 32 – Boottocht & concert | 19.00 uur

Bovenstaande prijzen zijn exclusief service- en boekingskosten.
* De boottocht (van circa 30 minuten) gaat alleen door bij een minimum van 20 aanmeldingen.

Let op, dit is een buitenconcert; neem voor de zekerheid een poncho mee. Vanaf de parkeerplaats loop je in circa 20 minuten naar museummolen Blokweer.

Bestel Tickets
Bezoek website

Eric Vloeimans  

Eric Vloeimans wordt geprezen om zijn lyrische en expressieve speelstijl, evenals zijn vermogen om emoties en verhalen door zijn muziek over te brengen. Zijn improvisaties zijn creatief en origineel, wat hem tot een zeer gerespecteerde trompettist maakt, niet alleen binnen de jazzscene, maar ook daarbuiten. Hij heeft talloze prijzen en onderscheidingen ontvangen voor zijn werk, waaronder de Boy Edgar Prijs, een prestigieuze Nederlandse onderscheiding voor jazzmuzikanten. Zijn muzikale activiteiten hebben hem ook op vele internationale podia gebracht, waar hij heeft samengewerkt met bekende artiesten uit de jazz- en wereldmuziekwereld.

Mark Tuinstra

Mark Tuinstra is een getalenteerde Nederlandse gitarist, componist en producer. Mark staat bekend om zijn veelzijdigheid en vaardigheid op de gitaar, waarbij hij verschillende muziekstijlen beheerst, waaronder jazz, wereldmuziek en fusion. Hij heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd en heeft samengewerkt met tal van gerenommeerde artiesten en bands. Mark heeft een kenmerkende speelstijl en heeft zich ontwikkeld tot een gewaardeerde muzikant in binnen- en buitenland. Zijn composities combineren vaak verschillende muzikale invloeden, wat resulteert in unieke en interessante werken.

Werelderfgoed Kinderdijk

Duik in een wereld vol water, wind en wilskracht. De dijken, molens en gemalen van Kinderdijk houden hier al ruim 700 jaar de voeten droog. Het concert vindt plaats bij de Museummolen Blokweer van het UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk.

Adres en parkeren
Werelderfgoed Kinderdijk te Alblasserdam is goed te bereiken met het openbaar vervoer en auto. Op de website van Kinderdijk vind je alle mogelijkheden; ga hier naar de website.

Combineer met een bezoek aan de molens
Voor meer informatie over een bezoek aan Unesco Werelderfgoed Kinderdijk, ga naar de website.

Deltaconcerten 2024

Bestel tickets voor de mooiste concerten in de natuur.